Kulinaria
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(28)
Forma i typ
Książki
(28)
Poradniki i przewodniki
(20)
Publikacje popularnonaukowe
(5)
Proza
(3)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
dostępne
(24)
wypożyczone
(6)
Placówka
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
(15)
Jaraczewo Wyp. dla Dzieci
(4)
Filia Góra
(11)
Autor
Maciąg Agnieszka (1969- )
(2)
Wolański Robert (fotograf)
(2)
Abramczyk Beata
(1)
Baranowska Natalia
(1)
Bednarska Agnieszka (1973- )
(1)
Bone Emily
(1)
Chodkowska-Gyurics Agnieszka
(1)
Ducasse Alain
(1)
Duczyńska-Surmacz Renata
(1)
Durnowska Małgorzata
(1)
Dymek Marta
(1)
Fabisińska Liliana (1971- )
(1)
Faulkner Mitch (barista)
(1)
Finney Teresa
(1)
Giaufret Benedetta
(1)
Gracz Leszek
(1)
Grątkowska Beata
(1)
Grątkowski Igor
(1)
Gwis Joanna. $e Il
(1)
Górska Agnieszka (1973- )
(1)
Katschke Judy
(1)
Kopiński Michał
(1)
Małagowska Joanna
(1)
Mizielińska Aleksandra (1982- )
(1)
Mizieliński Daniel (1982- )
(1)
Mossakowska-Górnikowska Małgorzata
(1)
Orzechowska-Zeidler Iwona
(1)
Rotter Barbara
(1)
Rusina Enrica
(1)
Tarnowska Ewa
(1)
Trédez Emmanuel
(1)
Zagawa Ewa
(1)
Zasuwa Iwona
(1)
Zielewska Joanna (dietetyka)
(1)
Zyśk Anna
(1)
Śliwińska Katarzyna
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(17)
2010 - 2019
(11)
Okres powstania dzieła
2001-
(26)
Kraj wydania
Polska
(27)
Język
polski
(26)
nieznany (1 0)
(1)
nieznany (po)
(1)
Odbiorca
Dzieci
(9)
6-8 lat
(5)
9-13 lat
(4)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(3)
Literatura amerykańska
(1)
Literatura francuska
(1)
Temat
Zdrowe odżywianie
(6)
Kucharstwo
(4)
Potrawy jarskie
(3)
Ciasta
(2)
Kanapki i przekąski
(2)
Koktajle
(2)
Kuchnia sezonowa
(2)
Kuchnia wegańska
(2)
Kuchnia wegetariańska
(2)
Potrawy dietetyczne
(2)
Weganizm
(2)
Żywność
(2)
Alergia pokarmowa
(1)
Barbie (postać fikcyjna)
(1)
Bariści
(1)
Chleb
(1)
Choroba Hashimoto
(1)
Cukiernictwo
(1)
Desery
(1)
Dieta bezglutenowa
(1)
Dieta bezmleczna
(1)
Dieta koktajlowa
(1)
Dieta pudełkowa
(1)
Dieta wegetariańska
(1)
Ekologia
(1)
Grzyby
(1)
Insulinooporność
(1)
Kawa (napój)
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Kulinaria
(1)
Kultura stołu
(1)
Leczenie dietą
(1)
Literatura popularnonaukowa dla dzieci
(1)
Makaron
(1)
Menopauza
(1)
Młodość
(1)
Naleśniki, bliny, placki
(1)
Obiad
(1)
Obyczaje i zwyczaje
(1)
Odporność
(1)
Odżywianie
(1)
Osobliwości
(1)
Owoce
(1)
Pasty do kanapek
(1)
Pieczywo bezglutenowe
(1)
Pizza
(1)
Potrawy świąteczne
(1)
Smoothies
(1)
Surówki i sałatki
(1)
Słodycze
(1)
Warzywa
(1)
Wiosna
(1)
Witaminy
(1)
Zupy
(1)
Śniadanie
(1)
Żywność bezglutenowa
(1)
Żywność prozdrowotna
(1)
Temat: dzieło
Friends (serial filmowy)
(1)
Wydawnictwo popularne
(1)
Temat: miejsce
Powiat Chodzieski
(1)
Powiat Czarnkowsko-Trzcianecki
(1)
Powiat Gnieźnieński
(1)
Powiat Grodziski
(1)
Powiat Jarociński
(1)
Powiat Kaliski
(1)
Powiat Kościański
(1)
Powiat Krotoszyński
(1)
Powiat Kępiński
(1)
Powiat Nowotomski
(1)
Powiat Obornicki
(1)
Powiat Ostrowski
(1)
Powiat Ostrzeszowski
(1)
Powiat Pilski
(1)
Powiat Pleszewski
(1)
Powiat Szamotulski
(1)
Powiat Słupecki
(1)
Powiat Turecki
(1)
Powiat Wolsztyński
(1)
Powiat Wrzesiński
(1)
Powiat Wągrowiecki
(1)
Powiat Złotowskie
(1)
Wielkopolska
(1)
Świat
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(15)
Książka kucharska
(14)
Publikacja bogato ilustrowana
(13)
Poradnik
(7)
Opracowanie
(4)
Publikacje dla dzieci
(2)
Cukiernictwo
(1)
Opowiadania i nowele
(1)
Wydawnictwa dla dzieci i młodzieży
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(325)
Edukacja i pedagogika
(268)
Socjologia i społeczeństwo
(119)
Psychologia
(116)
Medycyna i zdrowie
(101)
Kulinaria
(28)
Biologia
(87)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(73)
Literaturoznawstwo
(68)
Hobby i czas wolny
(67)
Religia i duchowość
(56)
Kultura i sztuka
(54)
Podróże i turystyka
(54)
Rozwój osobisty
(52)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(49)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(44)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(38)
Kultura fizyczna i sport
(27)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(25)
Etnologia i antropologia kulturowa
(22)
Styl życia, moda i uroda
(19)
Inżynieria i technika
(18)
Geografia i nauki o Ziemi
(17)
Ochrona środowiska
(17)
Fizyka i astronomia
(16)
Transport i logistyka
(16)
Językoznawstwo
(14)
Filozofia i etyka
(9)
Matematyka
(9)
Rolnictwo i leśnictwo
(9)
Nauka i badania
(7)
Media i komunikacja społeczna
(6)
Praca, kariera, pieniądze
(6)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(5)
Archeologia
(4)
Architektura i budownictwo
(4)
Chemia
(4)
Dom i ogród
(4)
Informatyka i technologie informacyjne
(4)
Styl życia, moda, uroda
(3)
Etnografia i antropologia
(1)
Geografia świata
(1)
Inżynieria, technika, budownictwo
(1)
Konie
(1)
Kuchnia i gotowanie
(1)
Literaturoznawstwo i krytyka literacka
(1)
Malarstwo, epoki, malarze
(1)
Medycyna
(1)
Pedagogika,oświata,edukacja
(1)
Przyjaźń
(1)
Rodzina i relacje międzyludzkie
(1)
Socjologia i społeczeµstwo
(1)
Technika
(1)
Zdrowie i uroda
(1)
28 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 [ks. podręczny] (1 egz.)
Filia Góra
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Chleb bezglutenowy i inne wypieki / Agnieszka Bednarska. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2021. - 272 strony : ilustracje kolorowe ; 20 cm.
Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami zwykle nie są łatwe. Pieczywo bez dodatku tradycyjnych mąk często wychodzi twarde lub mało wyrośnięte, a czasem zwyczajnie niesmaczne. Wszystkie smaki i kształty nieudanego pieczywa przerobiła na sobie Aga Bednarska, autorka bloga bezglutenowejadlo.pl. Mimo tego nie poddała się i uparcie zmierzała do jednego celu – upiec pyszny, pozbawiony glutenu chleb! Jej książka to efekt wielu lat zdobywania wiedzy, zgłębiania technologii piekarskich i właściwości bezglutenowych mąk. W prosty i przystępny sposób podaje w niej wszystko, co musisz wiedzieć, by cieszyć się doskonałymi i zdrowymi wypiekami! Otwórz swoją domową piekarnię już dziś!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64/I (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kawa : sekrety baristy / [barista Mitch Faulkner ; tłumaczenie Agnieszka Chodkowska-Gyurics]. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2021. - 206 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Na okładce: wydanie czwarte.
Dzięki prostym opisom i szczegółowym fotografiom nauczysz się krok po kroku przyrządzania różnych rodzajów kawy i kawowych drinków (m.in. kawy po karaibsku, Royal Coffee) oraz wykonywania na ich powierzchni kunsztownych wzorów. Spróbuj przyrządzić, ozdobić i podać kawę niczym profesjonalista. To naprawdę nie jest trudne! W książce znajdziesz również przepisy na ciasta, ciasteczka i desery z dodatkiem kawy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [ks. podręczny] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Forma i typ
Odbiorca
Dziedzina i ujęcie
Kanapka Alcesta, zapach bułeczki z czekoladą po wyjściu ze szkoły, jabłecznik upieczony przez mamę… Jednym słowem smak dzieciństwa. Mikołajek i jego kumple stali się źródłem inspiracji dla najsłynniejszego francuskiego szefa kuchni, Alaina Ducasse’a, który stworzył trzydzieści wyjątkowych, łatwych do przygotowania przepisów. Okrasił je praktycznymi poradami, dodał odrobinę pasji i szczyptę nostalgii. Smacznego!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64/III (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce: Największy wybór! Ponad 400 sprawdzonych przepisów.
Z każdym rokiem jest nas - praktykujących wege - coraz więcej. I dobrze nam z tym! Decyzję o zmianie diety na bezmięsną najchętniej podejmujemy na wiosnę. Z myślą o wegetarianach i weganach przygotowaliśmy książkę kucharską z bogatym zestawem pysznych potraw wiosennych, w tym - wielkanocnych - na bazie składników roślinnych oraz - dla wegetarian - również nabiału. Jest tam wszystko: przystawki, zupy, dania główne, dodatki, ogromna rozmaitość przekąsek i dań bufetowych, wspaniałe desery, ciasta. Oprócz tego, że zdrowe, lekkie i ekologiczne, są kolorowe, pachnące, wyglądają pięknie i wzbudzają apetyt! Skosztuje je każdy, nawet zaprzysięgły mięsożerca, któremu opatrzył się już smak żurku, kotleta, pasztetu z boczkiem czy kiełbasy. Niemal w każdej rodzinie jest ktoś, kto przy wspólnym stole poprosi o „coś bez mięsa”, oczywiście coś dobrego, pożywnego i zdrowego, więc… voila! Wypróbujcie nasze przepisy i delektujcie się wiosną.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [ks. podręczny] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Góra
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6/II (1 egz.)
Książka
W koszyku
Jadłonomia po polsku / Marta Dymek. - Warszawa : Marginesy, 2020. - 279, [2] strony : ilustracje kolorowe ; 29 cm.
Autor
Przynależność kulturowa
Dziedzina i ujęcie
Nowość Marty Dymek! Obłędnie smaczne dowody, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz. I że można gotować roślinnie po polsku, czyli po naszemu – w zgodzie z naszymi smakami i możliwościami. Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku pokazuje, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i równie smaczna co ruskie pierogi. W sześciu rozdziałach podzielonych zgodnie z porami roku znajdziecie mnóstwo roślinnych inspiracji. To nie pomyłka, pór roku mamy w Polsce sześć – jest przecież przedwiośnie oraz trochę zapomniane przedzimie. W końcu, czekając na nowalijki, trzeba coś jeść, na przykład barszcz z wędzonymi śliwkami, kanapki z pastą z ciecierzycy i kiszonych ogórków, a na deser gryczaną granolę. Ta książka to nie tylko przepisy, ale też praktyczne porady, które sprawiają, że gotowanie jest zrozumiałe i pyszne. W końcu wiadomo, dlaczego latem do rosołu warto wrzucić bób, jak zrobić rewolucyjny pasztet bez pieczenia i czemu w bigosie tak dobrze smakuje kilka kawałków słodkiej dyni. A przede wszystkim: jak gotować roślinnie po polsku, czyli po naszemu – w zgodzie z naszymi smakami, chęciami, możliwościami. Marta Dymek to autorka kultowego roślinnego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem, która doczekała się kilkunastu dodruków, a także bestsellera Nowa Jadłonomia (Marginesy 2017). Od dziesięciu lat prowadzi stronę z roślinnymi przepisami, która każdego miesiąca zalicza ponad milion odsłon. Współpracuje z najciekawszymi polskimi magazynami kulinarnymi, a od 2015 roku prowadzi autorski program kulinarny na kanale Kuchnia+ Zielona Rewolucja Marty Dymek. W 2019 roku została ambasadorką kampanii RoślinnieJemy. Wierzy, że każdy, kto chce, może jeść bardziej roślinnie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [ks. podręczny] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Są wszędzie. Na lądzie, w wodzie, pod ziemią, na drzewach, w twoim przewodzie pokarmowym, w lodowce i na skórze. Mogą być trujące i lecznicze, osiągać zawrotne ceny, świecić i wabić elfy - przynajmniej według niektórych legend… Robi się z nich lampy, krzesła, portfele, buduje domy… I kto wie, do czego jeszcze będzie można je wykorzystać, skoro do tej pory udało się opisać tylko 7% gatunków grzybów? To najbardziej niedoceniane, różnorodne i tajemnicze organizmy na Ziemi.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Góra
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 58/II (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce : Tytuł nieoficjalny inspirowany serialem.
Gratka dla fanów kultowego sitcomu z lat 90. Ta książka to zbiór przepisów na dania związane z serialem "Przyjaciele". Znajdziemy tutaj m.in.: zaręczynowe lazanie, niezawodną pizzę special, a także ciasteczka według receptury babci Phoebe, sprawdzony przepis na pieczonego indyka (i kanapkę z tego, co zostało), wystrzałową margaritę Rossa, truskawkowy dżem Moniki, ulubione sandwicze Joeya (tak, chodzi o te kultowe, z klopsikami), rozwodowe ciasto z dyni, flan urodzinowy Rachel, a także najlepsze na świecie muffiny z jedynego w swoim rodzaju Central Perku…
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [ks. podręczny] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce: Sprawdzony sposób na słodkie chwile.
Lubicie słodycze? Oto książka pełna receptur słodkich przyjemności. Ciasta, torty, serniki, desery i inne łakocie. Łatwiejsze – dla nowicjusza, który pierwszy raz wiąże fartuch kuchenny i nie odróżnia wałka od trzepaczki, i takie dla prawdziwych mistrzów – co lubią wyzwania. Przepisy zostały opracowane tak, by ich wykonanie sprawiało radość. Zawierają opisy czynności, krok po kroku oraz apetyczne zdjęcia, dzięki którym możecie samodzielnie stworzyć słodkie arcydzieła.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Góra
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64/II (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
„Kulinarne podróże po Wielkopolsce” - książka o dobrym jedzeniu. Książka kulinarna wydana przez „Głos Wielkopolski”. Wydawnictwo to przepisy autorstwa Kół Gospodyń Wiejskich oraz opisów gmin z województwa Wielkopolskiego. Dodatkowo w książce zostały zaprezentowane gminy biorące udział w projekcie. Opisane zostały największe atrakcje turystyczne, historyczne obiekty, a także działalność rozwojowa.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 78 Cz.R [ks. podręczny] (1 egz.)
Książka
W koszyku
110 pomysłów na pełnowartościowe, wegetariańskie obiady, dodatki i desery, które następnego dnia idealnie wpasują się do lunchowego pudełka. A wszystko prosto i szybko, z ogólnodostępnych produktów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 [ks. podręczny] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Barbie : książka kucharska / tekst Judy Katschke ; tłumaczenie Ewa Tarnowska. - Ożarów Mazowiecki : Firma Księgarska Olesiejuk, copyright 2018. - 95 stron : ilustracje kolorowe ; 26 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Góra
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64/II (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Góra
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Okres menopauzy jest dla kobiety czasem szczególnym. Ja i kobiety z mojego otoczenia jesteśmy dowodem na to, że odpowiednie odżywianie się i styl życia pomagają dobrze przejść ten okres. Możemy zadbać o siebie, aby łagodnie i z wdziękiem rozpocząć nowy, wspaniały i lepszy etap naszego życia! Nadchodzi czas ogromnej zmiany w twoim organizmie. Dotychczas opiekowałaś się innymi – teraz z czułością zatroszcz się o siebie. Nie możesz dłużej jeść tego, co do tej pory, a jednocześnie liczyć na to, że będziesz szczupła i zdrowa. Przepisy, które dla ciebie przygotowałam, pomogą ci zachować młodość, witalność i dobre samopoczucie w każdym wieku, także w czasie menopauzy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [ks. podręczny] (1 egz.)
Książka
W koszyku
W książce znaleźć można 70 przepisów, na śniadania, obiady, słodkości i dania niskokaloryczne. Potrawy, które podbiją podniebienia i kubki smakowe twoich bliskich! Nie musisz już dłużej stać w kuchni godzinami, aby przygotować doskonałe danie! Łatwo dostępne składniki, proste rozwiązania i pomysłowość to wszystko czego ci trzeba! Autorka dzieli się z czytelnikami pomysłami na puszyste placuszki bananowe, letnią zupę kalafiorową, różaną tarte z kurczakiem. Radzi, jak przygotować lekką piankę malinowo - jogurtową, fantastyczne drożdżówki z serem i wyborną pizzę.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
W tysiąc smaków dookoła świata! Wielka wyprawa tropem dań, przypraw i składników z pięciu kontynentów w efektownym albumie pełnym ciekawostek i smakowitych przepisów. Skąd pochodzi kukurydza, skąd pszenica, a skąd ziemniaki? Co jada się od wieków w Turcji, a co we Włoszech czy w Nigerii? Jak własnoręcznie przygotować wietnamski naleśnik, brazylijskie pralinki albo węgierskie leczo? Ta apetyczna książka zabierze was w wielką podróż śladami smaków, potraw i składników, z których się je przyrządza. Odwiedzicie w niej 26 krajów ze wszystkich kontynentów, a na efektownych ilustracjach Aleksandry i Daniela Mizielińskich zobaczycie marokańską ucztę, pływający wietnamski targ czy argentyńskich gauczów. Poznacie najróżniejsze przysmaki i przeczytacie o ich barwnych losach. Przekonacie się, jak mocno jedzenie związane jest z historią, kulturą i przyrodą kraju, w którym powstało. I dowiecie się, jak przyrządzić proste i pyszne dania ze wszystkich stron świata. Każdy rozdział poświęcony jest jednemu krajowi. Znajdziecie w nim mnóstwo ciekawostek o charakterystycznych składnikach, potrawach i zwyczajach, a także dwa łatwe do wykonania przepisy. Wyszukiwanie ciekawych informacji ułatwi spis treści, indeks oraz oś czasu, przedstawiająca najważniejsze wydarzenia i odkrycia kulinarne.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Góra
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6/II (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [ks. podręczny] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Wegańskie smarowidła na domowym pieczywie : pasty, dipy, kremy / Iwona Orzechowska-Zeidler. - [Wydanie I]. - Warszawa : Wydawnictwo SBM, copyright 2020. - 191, [1] strona : fotografie ; 25 cm.
Pożywne i zdrowe smarowidła można przygotować niemal ze wszystkiego – lista produktów jest niezwykle bogata, a możliwości ich łączenia nieograniczone. Podane na samodzielnie upieczonym chlebie lub zaserwowane jako dip do chrupiących przekąsek czy pokrojonych w słupki świeżych warzyw stanowią pełnowartościowy i zdrowy posiłek na każdą porę dnia. Książka zawiera ponad 100 wypróbowanych przepisów na wegańskie i wegetariańskie smarowidła oraz domowe pieczywo.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [ks. podręczny] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej