Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
(1)
Autor
Szyło Jerzy
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
Wielkopolska
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Tradycyjne potrawy wielkopolskie / red. Jerzy Szyło. - Wyd. 3. - Poznań : Interfund, 2003. - 159 s. : fot.kolor. ; 30 cm.
Na okł. podtyt. - Tekst równol. pol., ang., niem.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 Cz. [ks. podręczny] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej