35858
Book
In basket
Z każdym rokiem jest nas - praktykujących wege - coraz więcej. I dobrze nam z tym! Decyzję o zmianie diety na bezmięsną najchętniej podejmujemy na wiosnę. Z myślą o wegetarianach i weganach przygotowaliśmy książkę kucharską z bogatym zestawem pysznych potraw wiosennych, w tym - wielkanocnych - na bazie składników roślinnych oraz - dla wegetarian - również nabiału. Jest tam wszystko: przystawki, zupy, dania główne, dodatki, ogromna rozmaitość przekąsek i dań bufetowych, wspaniałe desery, ciasta. Oprócz tego, że zdrowe, lekkie i ekologiczne, są kolorowe, pachnące, wyglądają pięknie i wzbudzają apetyt! Skosztuje je każdy, nawet zaprzysięgły mięsożerca, któremu opatrzył się już smak żurku, kotleta, pasztetu z boczkiem czy kiełbasy. Niemal w każdej rodzinie jest ktoś, kto przy wspólnym stole poprosi o „coś bez mięsa”, oczywiście coś dobrego, pożywnego i zdrowego, więc… voila! Wypróbujcie nasze przepisy i delektujcie się wiosną.
Availability:
Jaraczewo Wyp. dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 [ks. podręczny] (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: Największy wybór! Ponad 400 sprawdzonych przepisów.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again